TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 20 d’abril del 2010

PALMERES ENSUCRADES AMB SÈSAM


INGREDIENTS
1 L.LAMINA DE PASTA DE FULL
SUCRE
SÈSAM

ESCALFAR EL FORN A 200.

1.- ESTIRAR LA PASTA DE FULL SOBRE EL MARBRE DE LA CUINA, SENSE TREURE LA FULLA DE PAPER VEGETAL QUE PORTA

2.- AGAFEM LES DUES PUNTES I DOBLEGAR-LES FINS ARRIBAR A LA MEITAT DEL FULL , AMB L´ AJUDA D´UN GANIVET MARCAREM EL CENTRE EN UN COSTAT , I TORNAR A ESTIRAR-LA

3.- ENSUCRAR TOTA LA SUPERFÍCIE + ESCAMPAR GRANES DE SÈSAM , TOT SEGUIT AGAFAR LES DUES PARTS I UNIR EN EL CENTRE , ENSUCRAR + SÈSAM , I AMB L´AJUDA D´UN CORRÓ DE CUINA ,APLANAR UNA MICA SENSE FER FORÇA.

3.- ALTRE VEGADA LA MATEIXA OPERACIÓ, AGAFAR LES DUES PARTS I UNIR-LES AL MIG, TORNEM A POSAR-HI SUCRE + SÈSAM I AMB EL CORRÓ ,ALTRE VEGADA APLANAR..

4.- I AIXÍ FINS ARRIBAR A UN MOMENT QUE JA NO PODREM FER-HO, AMB LES MANS I SENSE TREURE EL PAPER VEGETAL, AJUDAR A QUE QUEDI TOTA LA PASTA COM UN TUB,....

5.- ARÈ SI, TREURE EL PAPER VEGETAL I AMB UN GANIVET ANIREM TALLÀN RODANXES 1 CM. QUE COL·LOCAREM EN UNA PLACA DE FORN FOLRADA AMB EL PAPER VEGETAL QUE EM TRET DE LA MASSA, ENSUCRAR + SÈSAM , AMB L ´AJUDA UN VAS LES APLANAREM UNA MICA PERQUÈ QUEDI EL SUCRE AGAFAT.

FORNEJAR 15 MINUTS , TREURE UN MOMENT DEL FORN I DONAR LA VOLTA A LES PALMERES, I FORNEJAR PROP 5 MINUTS MÉS PEL ALTRE COSTAT.

( FER ATENCIÓ AL FORN, JA QUE TOTS SON DIFERENTS )

DEIXAR REFREDAR, SI ES POT,..I MENJAR,,,QUE BONES...

BON PROFIT


22 comentaris:

  1. Amb el sèsam no las he probat, però lo més difícil de aquesta recepta es deixarles refredar, impossible.
    Petons.

    ResponElimina
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU

    ESTÀN DELICIOSES, ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..I DESAPAREIXEN EN UN SOL PLIS....JE,JE

    ES EL QUE I HA ( AIXÒ ES LA MILLOR PROVA DE QUE SON MOLT BONES )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. je fais aussi les palmiers.
    C'est très bon.
    A bientôt.

    ResponElimina
  4. Excel lent palmeretes i meravellosa explicació de la seva forma de realitzar-la.

    Una salutació de PASTISSERIA MÓN DE FANTASIA

    ResponElimina
  5. A bueno... que palmeritas mas ricas y si les sumamos el sésamo... imperdibles... hay que probarlas... aunque no creo que me salga en un "plis, PLAS, .." pero vamos a intentarlo...jeje

    Besitos

    ResponElimina
  6. NUNCA LES HE PUESTO LA SEMILLA DE SESAMO PARA LA PROXIMA SE LAS PONDRÉ PARA PROBARLAS, GENIAL.
    ES QUE SON TAN RICAS Y CADA QUE PASA UNO POR LA COCINA SE COME 2 O 3 JEJE
    MUCHOS BESITOS

    ResponElimina
  7. Qué buenas estas palmeritas Susanna!!
    Fijate, nunca le había puesto sésamo..,las tendré que probar así.
    Mil besotes.

    ResponElimina
  8. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    YO UTILIZO MUCHO EL SÉSAMO, ESTÁ MUY RICO, EN EL PAN, EN TORTAS, EN ENSALADAS TOSTATITO,EN POSTRES....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA CHUS, GUAPA TU

    POR MAS QUE HAGAS DESAPARECEN EL MISMO DIA,...EL OTRO DIA LLEGA MI HIJO Y LE DIGO, MARC, EN LA COCINA HAY GALLETAS, ( RESULTA QUE FUÍ AL SUPER Y COMPRE UNA CAJA DE " MARIAS "..), SE VA RAPIDAMENTE A LA COCINA, Y REGRESA AL INSTANTE CON CARA DE DECEPCIÓN Y DICE,...PERO SI NO SON DE LAS TUYAS, Y SE FUÉ POR DONDE VINO, SIN NI MIRARSELAS,...

    ESTO ME HIZO FELIZ, DE VERDAD

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    SEGURO QUE SI NENA,...EN UN PLIS, PLAS, SOLO TIENES QUE IR PLEGANDO LA MASA POR LOS DOS LADOS SOBRE SI MISMA, AZUCAR+SÉSAMO+ RODILLO,...VERÁS QUE EXITO,....EN CASA NO DURAN NADA, DE NADA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA SR. JOSÉ RAMÓN

    ESTIG MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA, I FELIÇ PER LES SEVES PARAULES, DONCS VENÍN D´UN GRAN MESTRE PASSTISER ES TOT UN HONOR PER MI..

    MIL PETONETS ENSUCRATS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA NADJIBELLA

    Ces cookies sont vraiment très riche, trop
    VOUS POUVEZ CHANGER DE SESAME POUR amandes, noisettes grillées ET UN PEU Broyage,

    Bonjour à BIENTÔT


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. mmmmmmmmmmm..che golosi!! complimenti!

    grazie della tua visita!! a presto!

    ResponElimina
  14. susaneta, me has fét pols en els palmeretes, en lo que m´agraden, qui-na pressiosi-tat de dols..........paco

    ResponElimina
  15. Hola Susana, si te queda alguna, para mi que con un cafe ya meriendo, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  16. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    LA VERITAT ES QUE PER LO FACILS QUE SON DE FER, EL RESULTAT ES MAGNIFIC...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LA VERDAD ES QUE SE DESINTEGRAN CON RAPIDEZ EN EL MOMENTO QUE EL PLATO TOCA LA MESA , JE, JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA FEDERICA,

    Incantato dalla vostra visita, cosa è veramente buono
    Ricetta per fare veloce ... semplice ... e più veloce NYAM NYAM

    BESOS CIAO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. Prontito me animaré a preparalas yo jajaja. Son originales con el sésamo. Un besazo.

    ResponElimina
  20. HOLA NATI, GUAPA TU

    YA VES QUE SON MUY FACILES DE HACER, HACE MIL AÑOS QUE LA HAGO,...

    PUES TAMBIEN HACERLAS EN MINIATURA ( TIPO REPOSTERIA),..Y QUEDAN MUY MONAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. No les he provat mai amb sèsam, las properes les provaré
    Petons

    ResponElimina
  22. HOLA SION, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONES, DONCS QUEDA TORRADET I QUAN LES MOSSEGES FAN CRIC, CRIC, HUMMMM

    SEGUR QUE T´AGRADEN
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...