Ingredients
Una coll bullida
Patates bullides
Cansalada viada -si es ibèrica més bona -
Sal
* Ja qui i sofregeix unes lamines d all, -això al gust-
Preparació
La coll i les patates seran bullides per separat amb una mica de sal, i deixar escórrer be que no ens i quedi gens d aigua.
Seguidament aixafarem la col i les patates. Tallarem la cansalada a tires o quadrats petits
Posarem una paella al foc i afegirem la cansalada, coure fins que ens quedi daurada i retirar, en el mateix greix que ens ha deixat i fregirem la col i la patata que tenim trinxada, quan ja quasi estigui a punt i posarem la cansalada que tenim reservada i barrejar.
I ja el tenim a punt per gaudir d un bon àpat.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna