Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 22 de febrer de 2021

Trinxat de la Cerdanya ( com el fem a casa )





Ingredients
Una coll bullida 
Patates bullides
Cansalada viada -si es ibèrica més bona -
Sal
* Ja qui i sofregeix unes lamines d all, -això al gust-

Preparació
La coll i les patates seran bullides per separat amb una mica de sal, i deixar escórrer be que no ens i quedi gens d aigua.

Seguidament aixafarem la col i les patates.   Tallarem la cansalada a tires o quadrats petits

Posarem una paella al foc i afegirem la cansalada, coure fins que ens quedi daurada i retirar, en el mateix greix que ens ha deixat i fregirem la col i la patata que tenim trinxada, quan ja quasi estigui a punt i posarem la cansalada que tenim reservada i barrejar.

I ja el tenim a punt per gaudir d un bon àpat.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...