Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 22 de febrer de 2021

Arròs a la cassola amb "salpicón" de marisc, sípia, botifarra i pèsols d´en Miquel



Ingredients
Arròs
Una sípia
Una ceba
Pebrot vermell
Pastanaga
Pèsols frescos
Un cap d´alls
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Botifarra crua
Salpicón de marisc.
Un vas de vi de cuina

Preparació
Tallarem petita tota la verdura, deixar el cap d alls sencer, seguidament o sofregirem tot i reservar ( menys els pèsols )

En el mateix oli sofregir la sèpia tallada petita, la botifarra a trossos i el " salpicón", un cop estigui tot ben cuit i afegirem el sofregit de verdures que tenim reservat, el tomàquet fregit , els pèsols, un raig de vi, i deixar reduir , tot seguit ja podem abocar l arròs, donar un parell de voltes perquè ens quedi tot ben integrat.

Ara només en falta afegir aigua o brou, rectificar de sal i pebre si es necessari, 15 minuts de foc més 5 minuts de repòs i a taula.


 Bon profit i si es amb bona companya millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...