Ingredients
Arròs
Una sípia
Una ceba
Pebrot vermell
Pastanaga
Pèsols frescos...Km 0
Un cap d´alls
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Botifarra crua
Salpicón de marisc.
Un vas de vi de cuina
Tallarem petita tota la verdura, deixar el cap d alls sencer, seguidament o sofregirem tot i reservar ( menys els pèsols )
En el mateix oli sofregir la sèpia tallada petita, la botifarra a trossos i el " salpicón", un cop estigui tot ben cuit i afegirem el sofregit de verdures que tenim reservat, el tomàquet fregit , un raig de vi, deixar reduir , tot seguit ja podem abocar l arròs, els pèsols, i donar un parell de voltes perquè ens quedi tot ben integrat.
Ara només en falta afegir aigua o brou, rectificar de sal i pebre si es necessari, 15 minuts de foc més 5 minuts de repòs i a taula.
Bon profit i si es amb bona companya millor !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna