Tenim que dir que es una bona ajuda a la cuina, sense fums, sense olor, sense greixos, es cou en menys temps que fetes a la planxa......i també important es que es neteja en un pim pam....
Ingredients
Costelles i mitjanes de xai
Sal
Preparació
Salar la carn al gust ( ja qui o fa al final quan està cuita, això a gustos ) i .....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la planxa , a la paella o al forn.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susunna, no imaginas cuánta alegría me dio ver tu comentario el otro día en mi blog después de tanto tiempo. Espero que todo vaya bien.
ResponEliminaEstas costillas tienen un color estupendo, estarán de miedo ;)
Petons!!!