- Les canyes amb què preparo aquest postres no son comprades son autentiques, son del canyer de casa, fetes pel meu pare,...ell ja fa força temps que ens va deixar, però les seves canyes tallades especialment per mi amb tant amor estan aquí.... t estimo
Ingredients
Pasta de full ( de forma rectangular )
Sucre ( al gust )
Un ou batut
Nata muntada
Una mica d´oli d´oliva
Preparació
Tallar la pasta de full a tires, cada tira l´envoltarem a una canya que abans haurem untat amb una mica d'oli d'oliva, aquest pas ens facilitarà la feina de desemmotllar les canyes un cop cuita la pasta, pintarem amb l'ou batut i posarem sucre per sobre.
Enfornar uns 15/20 minuts a 200 graus, dependrà del forn i de lo grans que fem les canyes.
Deixar refredar sobre una reixeta i treure les canyes de la pasta quan estiguin encara una mica tèbies.
Un cop fredes del tot omplir de nata amb l ajuda d una màniga pastissera.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna