Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 24 de febrer de 2021

Arròs blanc bullit ideal per acompanyar plats i guarnicions


Qui no ha tingut aquell dia que s acosta l hora de fer el dinar o el sopar, i no en te ganes, o falta de temps , per més que t agradi la cuina ??

Ingredients
Arròs de gra rodó (millor que no sigui integral )
* A casa fem servir el tipus bomba, vosaltres escollir el que millor os vagi.
Sal
Aigua

Preparació
Posarem una olla al foc amb aigua abundant i una mica de sal, quan comenci a bullir i abocarem l arròs, deixar coure uns 15/20  minuts, ( a casa agrada una mica fort ),.

Ara només el tenim que passar per aigua sota el raig de l aixeta amb una escorredora , això si,  li tenim que donar una bona esbandida,  si es per fer servir al moment amb aigua calenta, si es per més tard o amanides amb aigua freda.

En pots bullir més del compte i guardar a la nevera amb un recipient amb tapa sense cap tipus de guarnició, aguanta molt bé, i els grans d arròs no queden enganxats.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...