Ingredients
Arròs de gra rodó (millor que no sigui integral )
* A casa fem servir el tipus bomba, vosaltres escollir el que millor os vagi.
Sal
Aigua
Preparació
Posarem una olla al foc amb aigua abundant i una mica de sal, quan comenci a bullir i abocarem l arròs, deixar coure uns 15/20 minuts, ( a casa agrada una mica fort ),.
Ara només el tenim que passar per aigua sota el raig de l aixeta amb una escorredora , això si, li tenim que donar una bona esbandida, si es per fer servir al moment amb aigua calenta, si es per més tard o amanides amb aigua freda.
En pots bullir més del compte i guardar a la nevera amb un recipient amb tapa sense cap tipus de guarnició, aguanta molt bé, i els grans d arròs no queden enganxats.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna