Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 22 de febrer de 2021

Senglar confitat amb oli d´oliva a baixa temperatura


Ingredients
Senglar ( també es pot fer amb altres carns )
Oli d´oliva suau -o- verge ( això ja al vostre gust )
Sal
Uns grans de pebre negre
Unes fulles de llorer
Unes branquetes de romaní
Una ceba grossa sencera

Preparació
Preparar la carn i tallar a peces no massa grans, jo en faig daus, i seguidament posarem tots els ingredients que están detallats en una cassola al foc a temperatura quasi al miním, tant senzill com deixar que s ens confiti, sense presses, tres/ quatre hores, dependrá de la quantitat de carn, del tall que li hem donat i si es tendre o madura, sigui com sigui quedará divida.

Deixar refredar dins de la mateixa cassola i després posar en pots ben tancats.


Reposar els pots un cop tancats en un lloc fresc i sense llum, si podeu vèncer la temptació i espereu un mes a provar-ho, quedareu meravellats.


Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...