Qui no ha fet alguna vegada una elaboració amb pasta de full i li sobren uns retalls ? doncs es poden aprofitar i quan els poseu a taula no en quedarà cap, son ideals per fer l´aperitiu
Ingredients
Uns retalls de pasta de full
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Tallar les peces més o menys de la mateixa mida, d´un mos ó sigui mossegada .... (a l hora de coure es faran per un igual ), no cal que tinguin igual forma .
Pintar amb d´oli d oliva amb un pinzell, posar per sobre una mica de sal, i.....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Pre-escalfar la fregidora a 200 graus uns 5 minuts.
Les hem posat a 200 - uns 5 minuts, vigilar i no tocar, fer varies tandes, important que les peces tinguin un espai entre elles ja que en coure s inflen.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna