Ingredients
Carbassons
Carn de vedella picada
Sal
Pebre
Oli d´ oliva
Pa ratllat
1 ou batut
Preparació per fer les hamburgueses
En un bol posarem la carn picada, carbassó tallat petit, sal i pebre al gust, l ou, afegirem pa ratllat i pastar fins que ens quedi una massa amb cos suficient per formar les peces de hamburgueses.
Ara només les tindrem que coure, o bé a la paella untada amb unes gotes d´oli o bé a la planxa.
Preparació per fer el carbassó a la planxa
Tallarem el carbassó en llesques a lo llarg, ( va molt bé amb una mandolina, es una bona inversió a la cuina ), les posarem en una safata , salarem i deixar reposar una estona, fen això perdran part de la seva aigua, escórrer, untar amb una mica d´oli per arreu, i fer a la planxa.
Bona cuina i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna