Ingredients
Tonyina de llauna en oli, que tindrem escorreguda i esmicolada
Una llauna de blat de moro
Una mica de tomàquet fregit
Sal
Pebre
1 Paquet de crestes ( empanadillas )
Preparació
Farem una massa amb la tonyina, el blat de moro i una mica de tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust, ens te que quedar espessa.
Ara nomes ens falta farcir les crestes i sobre tot el més important es que ens quedin ben segellades.
Pintar amb oli d oliva - o - ou batut amb l ajuda d un pinzell ...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 10 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli,
o al forn.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna