Pit de pollastre
Sal
Pebre
Vinagre del bo ( de cava, de vermut, Xerès........)
Oli d`oliva
Bastonets de fusta ( si els posem en remull abans de cuinar, no es cremen tant )
Opcional : afegir romaní sec.
Preparació
Tallarem el pit de pollastre a tires, els posarem a macerar amb un raig de vinagre, unes gotes d´oli d´oliva, sal i pebre al gust, aquest pas es pot fer amb molta antelació, fins i tot el dia abans, això farà que la carn agafí un molt bon sabor, ara nomes ens falta muntar els pinxos .........i
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la planxa.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna