Ingredients
Pits de pollastre nets sense ossos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Formatge en llesques ( pot ser baix en greixos )
Preparació
En primer lloc farem uns talls per les dues cares dels pits de pollastre, no cal que siguin massa fondos, ( a casa els i fem creuats ) condimentar amb sal i pebre al gust i untar amb unes gotes d´oli d oliva.
Posarem a la cistella de la nostre fregidora d´aire,....i....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa pollastre sencer,.. a 180 - uns 35 minuts de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
Quan ja veiem que han quedat daurats per tots costats, retirar i tallar els pits a rodanxes o medallons, condimentar les dues cares amb sal, pebre i unes gotes d´oli d´oliva, ( si ens surt poc cuit del centre no passa res ja que tornaran a la fregidora, posar per sobre els uns amb tomàquet , altres amb formatge, altres sense res,....això ja o deixem al gust vostre i portarem a coure, a 180 graus uns 7 minuts.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, a la planxa o al forn.
* Normalment el pit de pollastre te la mala fama que queda ressec, doncs fet així li queda la part exterior cruixent i per dins molt melós.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna