Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 22 de febrer de 2021

Amanida de carxofa, pinya al natural i olives negres




Ingredients
Cors de carxofa en conserva 
Pinya en conserva al natural
Olives negres
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre ( en el meu cas de Cava )

Preparació
Disposar els ingredients en una safata de servir amb una mica de gust, condimentar amb sal i pebre al gust, un rajolí d'oli d'oliva i unes gotes generoses de vinagre, si no el coneixeu a provar el cava, deliciós...

Bon profit i a gaudir.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...