Ingredients
Albergínies
Sal
* Pebre negre opcional
Oli d´oliva
Farina de tot ús ( per posar-les en remull )
Preparació
Tallarem les albergínies totes amb el mateix gruix ( una mandolina es perfecte i una bona inversió a la cuina ).
Les posarem una estona en una safata cobertes d´aigua i una cullerada de farina, aquest pas farà que ens quedin blanques, molt millor que allò de posar suc de llimona que a casa no agrada, o julivert fresc que no sempre en tenim a ma.
Escórrer, untar amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust i....( no porten cap tipus de farina )
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o a la planxa ben calenta,
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna