Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 9 de febrer de 2021

Albergínies fetes amb la fregidora d aire sense oli Lanova




Ingredients
Albergínies
Sal
* Pebre negre opcional
Oli d´oliva
Farina de tot ús ( per posar-les en remull )

Preparació
Tallarem les albergínies totes amb el mateix gruix ( una mandolina es perfecte i una bona inversió a la cuina ).

Les posarem una estona en una safata cobertes d´aigua i una cullerada de farina, aquest pas farà que ens quedin blanques,  molt millor que allò de posar suc de llimona que a casa no agrada, o julivert fresc que no sempre en tenim a ma.

Escórrer untar amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust i....( no porten cap tipus de farina )


Ja les tenim a punt per passar a Lanova.

Les hem posat  a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o a la planxa ben calenta,



Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...