Ingredients
Oli d´oliva *
Cigrons bullits, **
Bacallà dessalat ***
Pebre
Una ceba tallada petita o ratllada
Sal ( si es necesaria )
Un raig de vermut blanc sec...a casa fem servir el "Martini "
Un got d´aigua
Farina
All i julivert picats
* Oli d´oliva, a casa fem servir un spray, així es pot controlar més lo del tema "baix en greixos "
** Si els cigrons están repelats son més digestius, no donen gasos ni pesadesa d´estómac.
*** Podem comprar el bacallà directament congelat i dessalat, ens estalviem feina.
Preparació
Tallarem el bacallà al nostre gust i el passarem per farina, posarem una mica d´oli d´oliva en una cassola i segellarem les peces de bacallà, no es necessari que agafi color, així no s´engrunarà, retirar a un plat.
Sofregirem la ceba, quan ja comenci a agafar color li afegirem els cigrons, passat uns minuts el bacallà que tenim reservat, un raig de vermut blanc sec i deixarem que cogui uns 5 minuts, després un got d´aigua, posar a foc baix i deixar cuinar uns 15 minuts ( temps orientatiu ), condimentar amb pebre i rectificar de sal si es necesaria, al darrer moment espolsar amb all i julivert picats.
* Important: NO remenar amb cap cullera ni espátula, pero si...bellugar la cassola, ja que així el bacallà deixarà anar la seva gelatina.
Podem acompanyar aquest plat amb una bona amanida.
Bon profit, i si en en bona companya...millor !!!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna