Ingredients
Pasta de full
Ou batut
Confitura de nabius
Sucre en pols per decorar
Preparació
Pasta de full
Ou batut
Confitura de nabius
Sucre en pols per decorar
Preparació
Estirar la pasta de full i amb un got -o- talla pastes , tallarem unes rotllanes, la mida ja al vostre gust, per cada rosa em fet servir tres unitats, les sobreposarem per un costat, en el centre a tot lo llarg i posarem amb l´ajuda d´una cullera, una tira de confitura de nabius, ara plegar per la meitat i enrotllar, ens quedarà com el capoll d´una rosa - si les posem dins d´un motlle de fer magdalenes, no es deformarán gens - si no en teniu , no passa res.
Pintar per sobre amb l´ou batut.
Fornejar a 200 graus per espai entre uns 15/20 minuts, dependrà del forn i la mida de les roses.
Deixar refredar sobre una reixeta, un cop fredes decorar amb sucre en pols.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna