Ingredients
Macarrons
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Ceba
Pastanaga
Api
Pèsols....del Maresme
Vi de cuina
* Un got de l´aigua de bullir els macarrons
Preparació
Ratllar la ceba, la pastanaga, tallar petit l´api, reservar .... i fer arrancar el bull als pèsols.
Bullir els macarrons ( que quedi la pasta una mica forta ) i guardar un got de l´aigua del bullit.
En una paella amb una mica d´oli oliva, sofregirem la pastanaga, l´api i la ceba, quant comenci a agafar color afegir els pèsols, condimentar amb sal i pebre al gust, al cap d´uns minuts i tirarem un bon raig de vi de cuina, quan el vi ja estigui evaporat es l´hora de posar el tomàquet fregit, deixarem coure tot plegat uns 10 minuts aprox., * Aquest pas també el podem fer a la fregidora d´aire sense greixos, a casa o fem.
Després i posarem els macarrons que tenim bullits i el got de l´aigua del bullit ( aquest pas fa que els macarrons ens quedin més melosos )
Barrejar que quedi tot ben integrat, cuinar fins que s´hagin begut la seva aigua, ..... i servir.
Bon profit i si es en bona companya...millor !!!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna