TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 8 de maig del 2024

Macarrons a la cassola amb api, pastanaga i pèsols...del Maresme




Ingredients
Macarrons 
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Ceba  
Pastanaga  
Api
Pèsols....del Maresme
Vi de cuina
* Un got de l´aigua de bullir els macarrons

Preparació
Ratllar la ceba, la pastanaga, tallar petit l´api, reservar ....  i fer arrancar el bull als pèsols.

Bullir els macarrons  ( que quedi la pasta una mica forta ) i guardar un got de l´aigua del bullit.

En una paella amb una mica d´oli oliva,  sofregirem la pastanaga, l´api i la ceba, quant comenci a agafar color afegir els pèsols,  condimentar amb sal i pebre al gust, al cap d´uns minuts i tirarem un bon raig de vi de cuina, quan el vi ja estigui evaporat es l´hora de posar el tomàquet fregit, deixarem coure tot plegat uns 10 minuts aprox.,   * Aquest pas també el podem fer a la fregidora d´aire sense greixos, a casa o fem.   

Després i posarem els macarrons que tenim bullits i el got de l´aigua del bullit ( aquest pas fa que els macarrons ens quedin més melosos )

Barrejar que quedi tot ben integrat, cuinar fins que s´hagin begut la seva aigua,  ..... i servir.

Bon profit i si es en bona companya...millor !!!

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...