Una mica d´informació per qui no els conegui
Els nyoquis són un tipus de pasta italiana que está elaborada amb farina, rovell d´ou sal i el seu ingredient principal es la patata bullida. Encara que també es poden fer amb altres vegetals con carbassa, carbassó, espinacs, i canviar la farina per sèmola, farina de blat de moro...
La massa es pots preparar a casa ( ja compartiré la formula ) -o- si no en tenim ganes de passar temps a la cuina, es poden comprar ja preparats.....
Ingredients
Nyoquis
Sal
Tomàquet fregit
Pebre - opcional -
Formatge ratllat
Preparació
Tant fàcil com posar als nyoquis a la nostre olla de vapor quan l´aigua ja comenci a bullir, el temps aprox. pot variar entre uns 10 a 15 minuts, dependrà de la potencia que tinguem el fogó i de la quantitat de peces que i hem posat.
Després només tenim que condimentar amb sal, pebre al gust, tomàquet fregit i formatge ratllat.
Bon profit i si en bona companya, millor !!!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna