TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 26 de maig del 2024

Bunyols de flor de saüc de la tieta Dolors



 

Ingredients - 
400 grams de farina de tot ús  ( reservar-ne una mica més per afegir ....en el cas de que ens quedi massa clara la barreja, dependrà de la farina -

250 grams d´aigua
250 grams de llet
150 grams de flor de saüc
    6 ous
    4 cullerades de sucre 
    2 sobres de llevat químic tipus "Royal"
    1 culleradeta petita de sal
    1 raig d´oli suau

Oli de gira-sol per fregir
Sucre per arrebossar un cop fets

Preparació
Posarem en un cassó al foc l´aigua + llet + sucre + raig d´oli + sal fins que comenci a bullir, ara retirar del foc i abocar la farina de cop, remenar i anar incorporant els ous d´un en un, entre ou i ou, remenar, ara afegir el Royal i per últim les flors de saüc.

Farem els bunyols a cullerades ( aquests son fets mida cullera de café )  que fregirem en abundant oli de gira-sol,  escórrer sobre una reixeta i arrebossar de sucre al gust.  

Mortals de bons.

* Truc, perquè al fregir no ens faci escuma l´oli, tenim dues opcions, li posem dins un parell d´escuradents -o- un tap de suro, dels del vi.

Bon profit i si es en bona companya, millor !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...