Ingredients -
400 grams de farina de tot ús ( reservar-ne una mica més per afegir ....en el cas de que ens quedi massa clara la barreja, dependrà de la farina -
250 grams d´aigua
250 grams de llet
150 grams de flor de saüc
6 ous
4 cullerades de sucre
2 sobres de llevat químic tipus "Royal"
1 culleradeta petita de sal
1 raig d´oli suau
Oli de gira-sol per fregir
Sucre per arrebossar un cop fets
Preparació
Posarem en un cassó al foc l´aigua + llet + sucre + raig d´oli + sal fins que comenci a bullir, ara retirar del foc i abocar la farina de cop, remenar i anar incorporant els ous d´un en un, entre ou i ou, remenar, ara afegir el Royal i per últim les flors de saüc.
Farem els bunyols a cullerades ( aquests son fets mida cullera de café ) que fregirem en abundant oli de gira-sol, escórrer sobre una reixeta i arrebossar de sucre al gust.
Mortals de bons.
* Truc, perquè al fregir no ens faci escuma l´oli, tenim dues opcions, li posem dins un parell d´escuradents -o- un tap de suro, dels del vi.
Bon profit i si es en bona companya, millor !!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna