Ingredients
Carn picada al gust ( nosaltres vedella i porc )
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Nata lleugera
* La funció de la llet - en aquest cas la nata - es estovar el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.
Preparació
Posarem tots els ingredients ( menys la nata lleugera i el tomàquet fregit) en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres fem servir un motlle de fer pastissos de metall ), condimentar amb sal, pebre, un dit d´aigua i una mica d´oli....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Hem posat a 180 graus uns 30 minuts, ara li afegirem el tomàquet fregit i la nata lleugera, afegir uns 10 minuts mes,... de tant en tant, vigilar i remenar, si es necessari afegir uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Es ideal per acompanyar, arròs bullit, pasta, farcir crestes, ...fins i tot una pizza.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna