Carbassó
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Una mica d´aigua
* Per tallar les llesques que ens quedin perfectes recomanem disposar d´ una ...mandolina, es una bona inversió a la cuina i ni han de molts preus.
Preparació
Tallar els carbassons a rodanxes, posar en una safata, condimentar amb sal, pebre i una mica d oli d oliva, remenar perquè l ´oli quedi ben escampat per totes les peces, ara les posarem en un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire, en el de haurem posat 1/2 dit d´aigua....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar, donar la volta amb espàtula de fusta o silicona i deixar a la mateixa temperatura uns minuts més....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i fer a la paella o planxa.
Esperem que sigui del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna