TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 27 de maig del 2024

Llom de lluç amb all i oli - i- all i julivert ...cuinat amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova


                                  Versió 1.- amb all i oli

                                  Versió 2.- amb all, julivert i un raig de vermut blanc sec 



Ingredients - versió 1
Llom de lluç
Sal ( opcional, ja que l´all i oli en porta )
All i oli ( com que es molt poca quantitat el que es necessita el podem comprar fet )


Ingredients - versió 2
Llom de lluç
All i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec 
Sal

Oli per untar la safata de cocció

Preparació
Posarem els lloms de lluç en un recipient que ens entri a la fregidora, que haurem untat amb unes gotes d´oli d´oliva - perqué no s´enganxin les peces  -amb la pell cap a sobre, sense cap tipus de condiment...de moment...

Ja els tenim a punt per passar a Lanova.

Els hem posat  a 200 graus  - 10 minuts, passat aquest temps donar la volta .....

Al donar la volta als lloms....
- Versió 1- ara li posarem per sobre l´all i oli.- no cal afegir sal - 
- Versió 2- salem, un raig de vermut blanc sec per sobre, all i julivert

posarem altre cop a 200 graus - entre 5 i 10 minuts més, dependrà de lo cuit que os agradi....

 * Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb molt cop oli.

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...