Ingredients - versió 1
Llom de lluç
Sal ( opcional, ja que l´all i oli en porta )
All i oli ( com que es molt poca quantitat el que es necessita el podem comprar fet )
Ingredients - versió 2
Llom de lluç
All i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec
Sal
Oli per untar la safata de cocció
Preparació
Posarem els lloms de lluç en un recipient que ens entri a la fregidora, que haurem untat amb unes gotes d´oli d´oliva - perqué no s´enganxin les peces -amb la pell cap a sobre, sense cap tipus de condiment...de moment...
Ja els tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus - 10 minuts, passat aquest temps donar la volta .....
Al donar la volta als lloms....
- Versió 1- ara li posarem per sobre l´all i oli.- no cal afegir sal -
- Versió 2- salem, un raig de vermut blanc sec per sobre, all i julivert
posarem altre cop a 200 graus - entre 5 i 10 minuts més, dependrà de lo cuit que os agradi....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb molt cop oli.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna