Ingredients
Ous ( aquest color groc tant preciós, es que son de pagés...km zero...tot un Luxe )
Fesols de Santa Pau bullits ( també es pot fer amb fesols del ganxet )
Pèsols, que els i haurem fet arrancar el bull abans.....nosaltres del Maresme
Sal
Pebre - opcional- encare que li dona un toc molt bo
Oli d´oliva
Passarem els pèsols i els fesols per la paella amb una mica d´oli d´oliva, condimentar de sal al gust, batre els ous, barrejar, fer la truita daurada al gust.
Un àpat ràpid, sa i boníssim .....,.hummm ( ideal per la carmanyola...)
* Truc
Perqué ens quedin sempre unes truites així de precioses, lo ideal es tenir una paella única i exclusivament per fer truites, la de casa es de 20 cm, i queden perfectes.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna