TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 15 de maig del 2024

Calamarsets a la cassola amb tomàquet





UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......

Ingredients
Calamars petits sencers i nets... ( que siguin més o menys de la mateixa mida )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Alls i julivert picats
 
Preparació
Sofregir amb oli d´oliva, la ceba tallada petita -o- ratllada juntament amb els calamarsets, quan estigui cuita la ceba, afegir un raig de vermut blanc sec, l´all i el julivert, remanar uns minuts,  tot seguit posarem el tomàquet fregit i un dit d´aigua, baixar el foc i deixar coura uns 10 minuts.

* El temps sempre es orientatiu ja que dependrà de la mida i quantitat de producte que cuinem.

Servir acompanyats d´un arròs bullit, pasta, amanida, cuscús, blat tendra......i bona companya

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...