UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Calamars petits sencers i nets... ( que siguin més o menys de la mateixa mida )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Alls i julivert picats
Preparació
Sofregir amb oli d´oliva, la ceba tallada petita -o- ratllada juntament amb els calamarsets, quan estigui cuita la ceba, afegir un raig de vermut blanc sec, l´all i el julivert, remanar uns minuts, tot seguit posarem el tomàquet fregit i un dit d´aigua, baixar el foc i deixar coura uns 10 minuts.
* El temps sempre es orientatiu ja que dependrà de la mida i quantitat de producte que cuinem.
Servir acompanyats d´un arròs bullit, pasta, amanida, cuscús, blat tendra......i bona companya
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna