* Quan un membre de la Família no pot menjar greixos, ni pizzes, ni .....doncs mira, fem un invent i tothom content.......
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Preparació de la massa amb la Thermomix (també es pot fer a ma o amb panificadora)
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Formar una bola i reposar 1 hora, en lloc càlid i tapada.
Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora més...en lloc càlid.
Ingredients per farcit de la meitat que anomenarem "normal "....
Tomàquet fregit, que posarem amb una cullera
Tonyina amb oli
Patata bullida i aixafada
Formatge ratllat
Ingredients per farcit de la meitat que anomenarem " baixa en greixos "
Tomàquet fregit, que untarem amb un pinzell de silicona
Tonyina al natural sense sal
Patata bullida i aixafada
Ceba escalivada
Formatge ratllat baix en greixos
* Hem fer la separació de les dues parts de pizza amb uns espàrrecs
Preparació
Quan la massa ja estigui a punt , cobrirem la base amb el tomàquet fregit i la resta d´ingredients.
Escalfar el forn a 250 graus, i fornejar uns 10 minuts a la part baixa ( dependrà del forn.),
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna