Ingredients
Espàrrecs de marge - tot un luxe - / també es pot fer la recepta amb espàrrecs dels "altres "
Oli d´oliva
Sal
Pebre ( opcional )
Una mica d´aigua
Preparació
Retirarem la part dura dels espàrrecs i els posarem en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres hem fet servir un de vidre especial, tipus Pirex ), condimentar amb sal, pebre i unes gotes d´oli d´oliva i unes cullerades d´aigua ( que farà que ens quedin tous ) ......i ja està a punt per passar a Lanova.
Hem posat a 180 graus uns 10 minuts, donem la volta, ... afegir uns 5 minuts mes,... això ja com agradin de cuits.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Ideals per acompanyar, arròs bullit, pasta, patates, fins i tot estan molt bons en un entrepà.
A gaudir, i si es en bona companya millor !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna