La llaminera de porc es la peça que està situada entre les costelles i el llom.
També rep altres noms com...filet, llonza llaminera, rellom....
Segons estudis, en el porc podem trobar una part de carn blanca i també una altre de carn vermella , depenent del lloc del cos,....
El filet de porc es considera carn vermella, i en canvi el llom carn blanca.....aquí o deixem....
Ingredients
Una llaminera de porc
All i julivert
Oli d´oliva
Sal
Pebre ( opcional )
Una mica de vi de cuina
Preparació
Tallarem la llaminera a rodanxes, la mida ja es al vostre gust, la posarem en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres hem fet servir un de vidre especial, tipus Pirex ), condimentar amb sal, pebre i unes gotes d´oli d´oliva......i ja està a punt per passar a Lanova.
Hem posat a 180 graus uns 10 minuts, donem la volta, posarem per sobre all i julivert picat i un bon raig de vi de cuina ... afegir uns 10 minuts mes,... això ja com agradi de cuita la carn, en aquest suquet tothom i voldrà sucar pa....
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Es ideal per acompanyar, arròs bullit, pasta, patates...
A gaudir, i si es en bona companya millor !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna