TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 30 de maig del 2024

Bunyols de surimi amb all i julivert






Aquets bunyols son com els que es feien "abantes", sense balances, sense mides, a ull, així han cuinat durant moltes llunes....les nostres iaies, mares, tietes...


Ingredients 
Barretes de surimi tallat a rodanxes - no massa grosses-
All i julivert picats
Pebre ( opcional )
Sal
1 ou
Farina ( la que admeti la massa),
Llevat tipus Royal ( depenent de la quantitat de farina 1/2 sobre o 1 de sencer )-o-bicarbonat 
Llet ( la que admeti la massa),

Oli de gira-sol per fregir,

* Temperatura de l´oli per fregir entre 160 a 175 graus, recomanem tenir un termòmetre de cuina, no son cars i se li dona bon rendiment.  No superar mai els 180 graus

Preparació
Posarem tots els ingredients en un bol ( menys les rodanxes de surimi, la farina i el llevat -o- bicarbonat )  remenar perquè tot quedi ben barrejat, ara i afegirem poc a poc la farina i el Royal fins que ens quedi una pasta espessa, amb cos  ( amb una textura que es pugui treballar amb dues culleres per fer el bunyols ) al final afegir les rodanxes de surimi ....deixar reposar una estona.

Pots preparar la massa amb antelació i guardar a la nevera, tapada, fins el moment de fer els bunyols.

Posarem una paella al foc amb l´oli de gira-sol, quan estigui calent amb dues culleres petites ( untades d´oli ) anirem fen els bunyols,  un cop fregits, deixar escórrer sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...