* Les avellanes de Reus, tenen el segell de DOP, Denominació d´Origen Protegida, aquestes son les nostres, les de casa.
* Tenen una molt alta qualitat, de les millors i son molt apreciades, el 90 % de la producció de les avellanes de tot l´estat son produïdes a Catalunya. 💓
* També el podem fer amb altres xocolates,...això ja o deixem al vostre gust.
Motlle 20 cm
Forn 160 / 165 graus, posar al segon nivell des de baix
Temps Uns 35 minuts ( orientatiu )
Ingredients
Pel pastís
5 ous grossos ( -o- 6 ous si son petits )
200 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta de Royal
60 grams de xocolate Milka ( que desfarem i deixarem refredar)
100 grams de mantega ( desfeta i freda )
1 pessic de sal
Per la cobertura
100 grams de xocolate Milka
20 grams de mantega
Avellanes esmicolades - no triturades- si son de Reus, millor !
Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Barrejar els rovells amb la mantega, afegir la xocolate, la farina tamisada amb el llevat, i al final les clares a punt de neu.
Fornejar a 16o / 165 graus uns 35 minuts, temps orientatiu, ja sabeu que cada forn va diferent.
Un cop fet, refredar sobre una reixeta, cobrir de la xocolate desfeta amb la mantega al bany maria, posarem per sobre la xocolate, després les avellanes esmicolades i decorar al gust.
Bon profit i a gaudir
Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Barrejar els rovells amb la mantega, afegir la xocolate, la farina tamisada amb el llevat, i al final les clares a punt de neu.
Fornejar a 16o / 165 graus uns 35 minuts, temps orientatiu, ja sabeu que cada forn va diferent.
Un cop fet, refredar sobre una reixeta, cobrir de la xocolate desfeta amb la mantega al bany maria, posarem per sobre la xocolate, després les avellanes esmicolades i decorar al gust.
Bon profit i a gaudir
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna