TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 2 de maig del 2024

Pastís de xocolate recobert d´avellanes de Reus





* Les avellanes de Reus, tenen el segell de DOP, Denominació d´Origen Protegida, aquestes son les nostres, les de casa.

* Tenen una molt alta qualitat, de les millors i son molt apreciades, el 90 % de la producció de les avellanes de tot l´estat son produïdes a Catalunya. 💓
Pastís de Xocolate, nosaltres hem fet servir xocolate Milka i les avellanes, per descomptat de Reus.

* També el podem fer amb altres xocolates,...això ja o deixem al vostre gust.

Motlle         20 cm
Forn           160 / 165  graus, posar al segon nivell des de baix
Temps        Uns 35 minuts ( orientatiu )

Ingredients
Pel pastís
5 ous grossos ( -o- 6 ous si son petits )
200 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta de Royal
60 grams de xocolate Milka ( que desfarem i deixarem refredar)
100 grams de mantega ( desfeta i freda )
1 pessic de sal

Per la cobertura
100 grams de xocolate Milka
20 grams de mantega
Avellanes esmicolades - no triturades- si son de Reus, millor !

Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.

Barrejar els rovells amb la mantega, afegir la xocolate, la farina tamisada amb el llevat, i al final les clares a punt de neu.

Fornejar a 16o / 165  graus  uns 35 minuts, temps orientatiu, ja sabeu que cada forn va diferent.

Un cop fet, refredar sobre una reixeta, cobrir de la xocolate desfeta amb la mantega al bany maria, posarem per sobre la xocolate, després les avellanes esmicolades i decorar al gust.

Bon profit i a gaudir

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...