TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 2 de març del 2024

Nabius....propietats i virtuts



Nabius...propietats i virtuts

Sembla ser que els natius americans ja coneixien els nabius i eren part de la seva alimentació básica ...això en el Segle XVI... al arribar els colons d´Europa els varen descobrir i els varen incloure també a la seva alimentació.

Aquestes baies creixen en arbustos de poca alçada, pel que la seva recolecta no es complicada....ni han de diferents formen i colors, encara que això no fa variar massa les seves propietats.

Actualment es un cultiu que ja està introduït a la península, pel seu clima i situació,  les terres de Huelva li son favorables.

Com a propietats .....Font de vitamines K i C, com la gran majoria de fruits del bosc, son baixes en sucres, tenen flavonoides, àcids benzoic i ursòlic...que son els responsables de les seves virtuts....  antioxidants i antiinflamatòries.

Sembla ser que funcionen pel tractament d´infecció d´orina sempre que no sigui greu,  en forma de pastilles, suc, càpsules....si o es , millor anar a veure al vostre metge,

Al mercat es troben.... frescos, en conserva, congelats, en confitures, deshidratats...NO teniu cap excusa per passa de llarg.

Es evident que com millor podem gaudir totalment de les seves propietats i virtuts es menjar aquesta fruita en cru.



Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...