Ingredients per la massa
750 grams d´aigua calenta ( o brou ) * Que no cremi
500 grams de farina de blat de moro pre-cuinat
1 cullerada de maicena
1 cullerada d´oli d´oliva
1 ou
Colorant alimentari, ( a casa i posem safrà ) ( allá es fa servir achiote * )
Sal
Cobertura de la pizza
Carn picada que haurem cuinat amb antelació
Tomàquet fregit
Mozzarella
Preparació
En un bol posarem l´aigua calenta ( que no cremi ), + maicena + colorant + sal + oli remenar tot que la maicena quedi desfeta, afegir l ´ou batut i tota la farina de cop.
Deixarem uns minuts perqué la farina xucli tot el líquid, remenar una mica per ajudar-la.
Treballar uns 10 minuts la massa, ens quedará molt suau, ( un estil plastilina ) i ja la tenim a punt.
Untarem la safata de forn amb oli, també les mans i la anirem estiran per tota la base, si veiem que ens queda massa seca la podem untar amb una mica d´oli.
Ara només ens falta escampar tomàquet fregit, la carn picada i la mozzarella.
Forn a 250 graus , uns 8/10 minuts, dependrà del forn.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna