* El farcit el podem fer amb la fregidora d´aire, sense greixos "Lanova " adjuntem una recepta per qui li pugi interessar.
300 grams de farina de tot ús
200 grams de farina de rebosteria de la que ja porta llevat inclòs
150 grams de matèria grassa ( greix de porc, oli d´oliva, mantega ....això al gust )
150 grams de vi blanc
Una mica de sal ( en proporció al tipus de farcit que i posem )
* 1 ou per pintar les crestes un cop fetes si les feu al forn ( si van fregides no cal )
* Llavors, si les volem decorar en el cas de que es cuinin al forn.
* Es poden farcir del que ens vingui de gust, aquestes son de carn.
* Han sortit 26 peces de 30 grams de massa.
Preparació
Posarem tots els ingredients en un bol i barrejar fins formar una massa, que deixarem reposar mínim una mitja hora a temperatura ambient i tapada.
Posarem el forn en marxa a 200 graus, en el meu baix i ventilador, preparar la safata de forn amb un paper vegetal a sobre.
Seguidament pesarem la massa i farem porcions ( aquestes son de 30 grams ), fer boletes de cada porció.
Passar el corró per cada boleta per formar les crestes, millor que ens quedin primes i el més rodones possible.
Farcir al vostre gust, si van al forn es poden pintar amb ou batut.
Temps orientatiu de forn de 20 a 25 minuts a 200 graus, dependrà del forn i la mida de les crestes, també les podem fer fregides.
A gaudir i si es en bona companya, millor !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna