Ingredients
Una botifarra crua
Xampinyons laminats
Oli d oliva
All i julivert picats
Un raig de conyac - del bo -
Preparació
Formarem pilotetes a la mida que es desitgi, tot seguit les passarem a la cistella de la nostre fregidora d´ aire, li farem un "xuxu" d´oli per sobre i.....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.http://enrocalacuina.blogspot.com/2021/01/fregidora-d-aire-sense-olilanova.html
Les hem posat a 200 graus - uns 20 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, afegirem els xampinyons laminats, posarem uns 10 minuts més,..remenar de tant en tant ...fins que tot plegat tingui el daurar que ens agradi a casa, - si es necessari afegir uns minuts més - ...ara un raig de conyac, remenar, quan ja no en quedi, posarem per sobre una mica d all i julivert picats.. afegir uns 5 minuts mes...i ja està ...
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli.
Estan boníssimes ....
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna