Segurament més d'una persona s'ha trobat que li agrada cuinar amb ceba......però té aquell membre de la Família que l'odia i no vol ni veure-la, menys en un plat.
Una pena, perquè aporta aquest especial i sutil sabor a la recepta.
Doncs, aquesta es la nostre proposta........i funciona.
Tan fàcil com posar-la en un processador d'aliments tallada a trossos, afegir un centímetre d'aigua i triturar, quedarà tan desintegrada que la podem afegir tranquil·lament a un rostit, sofregit, sopa o derivats,...i ningú trobarà trossets de la seva presència.
I per descomptat el nostre plat millorarà en sabor.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna