TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 30 de juliol del 2024

Patates a la cassola amb calamar, cuinades amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova



Ingredients
Patates que ja tindrem bullides.
Calamar tallat a peces  
Sal
Pebre
Oli d oliva
Tomàquet fregit
Un raig de vi blanc - bo-
Una mica d´aigua
Unes fulles de llorer ( opcional )

Preparació
Tallarem les patates a daus les fregirem a 200 graus uns 15 minuts amb la nostre fregidora amb unes gotes -o- xuxu- d´oli.

Per separat, tallarem el calamar a peces i les  passarem també per la fregidora a 180 graus uns 10 minuts, ( no retirar el suc que han desprès )

Un cop estigui tot això cuinat,  o posarem en un recipient tot junt, afegirem un raig de vi blanc, un altre de tomàquet fregit, les fulles de llorer, condimentar amb sal i pebre al gust ( si es necessari afegir una mica d´aigua )
 
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.



Les hem posat  a 200 graus - uns 20 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la  cassola.


Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...