Ingredients
Patates que ja tindrem bullides.
Calamar tallat a peces
Sal
Pebre
Oli d oliva
Tomàquet fregit
Un raig de vi blanc - bo-
Una mica d´aigua
Unes fulles de llorer ( opcional )
Preparació
Tallarem les patates a daus les fregirem a 200 graus uns 15 minuts amb la nostre fregidora amb unes gotes -o- xuxu- d´oli.
Per separat, tallarem el calamar a peces i les passarem també per la fregidora a 180 graus uns 10 minuts, ( no retirar el suc que han desprès )
Un cop estigui tot això cuinat, o posarem en un recipient tot junt, afegirem un raig de vi blanc, un altre de tomàquet fregit, les fulles de llorer, condimentar amb sal i pebre al gust ( si es necessari afegir una mica d´aigua )
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - uns 20 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la cassola.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna