Recordar sempre ......que al marge de que els ingredients siguin de bona qualitat, la presentació del plat fa la resta, perquè els nostres comensals ho gaudeixin amb més plaer
Ingredients
Endíves, deixarem les fulles senceres, ( semblaran barquetes )
Sal, Oli d´oliva, Vinagres de bo, olives a rodanxes, pastanaga tallada a daus petits, cogombres en vinagre tallats a rodanxes, piparres, daus de pera, llavors de gira-sol....
Preparació
Col-locar les fulles d´endívia al voltant de la safata, en el centre de la cada fulla la resta d´ingredients que haurem barrejat i condimentar al gust, per sobre els daus de formatge i de pera.
Amanides avorrides ?, No gràcies-
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna