Ingredients
Pomes ( de qualsevol varietat )
Pomes ( de qualsevol varietat )
Oli de gira-sol per fregir
Farina de tot ús
Llet freda
Un pessic de sal
Farina de tot ús
Llet freda
Un pessic de sal
Un ou
Un sobre de llevat químic tipus Royal
Preparació
En prime lloc preparem la massa per arrebossar, tant fàcil com barrejar la farina, el Royal, el pessic de sal, ara li anirem afegint llet a tandes, també l ´ou batut ....mentre seguim remenant fins aconseguir el punt de consistencia "tipus papilla ", deixar reposar mentre preparem les pomes, millor a la nevera.
Pelar les pomes, tallar les peces al nostre gust, les passarem per la massa que tenim fresca de la nevera i les fregirem amb oli de gira-sol que ja tindrem calent.
Escórrer sobre una reixeta i servir calentes.
* Les podem acompanyar tant amb plats salats com de dolços, també per fer el "vermut".....
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna