TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 25 de juliol del 2024

Massa per fer pizza ( sense gluten ) amb farina de blat de moro pre cuita




Ingredients per la massa 
750 grams d´aigua calenta ( o brou )  * Que no cremi 
500 grams de farina de blat de moro pre-cuinat
1 cullerada de maicena
1 cullerada d´oli d´oliva
1 ou 
Colorant alimentari, ( a casa i posem safrà )  ( allá es fa servir achiote *  )
Sal

 
Preparació
En un bol posarem l´aigua calenta ( que no cremi ), + maicena + colorant + sal + oli remenar tot que la maicena quedi desfeta, afegir l ´ou batut i tota la farina de cop.

Deixarem uns minuts perqué la farina xucli tot el líquid, remenar una mica per ajudar-la.

Treballar uns 10 minuts la massa, ens quedará molt suau, ( un estil plastilina ) i  ja la tenim a punt.

Untarem la safata de forn amb oli, també les mans i la anirem estiran per tota la base, si veiem que ens queda massa seca la podem untar amb una mica d´oli.

Ara només ens falta escampar tomàquet fregit i la resta d´ingredients al vostre gust.
  
Forn a 250 graus , uns 8/10  minuts, dependrà del forn.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...