Ingredients
Patates bullides amb la seva pell
Tomàquet fregit
Ceba ratllada
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi de cuina
Carn picada de porc i vedella
Ous ( 2 ó 3 ) dependrà de lo gros que fem el pastís.
Bolets variats
Formatge ratllat
Preparació
Sofregir la ceba ratllada i la carn picada, quan ja estigui cuita, li abocarem un raig de vi de cuina, deixar reduir, desprès li afegirem el tomàquet fregit, rectificar de sal i pebre si es necessari.
Mentre a part fregir els bolets variats. Un cop estigui tot cuit, barrejar.
Pelar les patates i tallar a rodanxes, ( gruix, al vostre gust ). - ja qui les aixafa-
Posarem en una safata una capa fina de tomàquet fregit, després una de patata, una capa amb la carn i els bolets, i una altre capa de patata bullida, ara regarem amb els ous batuts, i per acabar o cobrirem de formatge ratllat al gust. Ara només tenim que posar una estona al forn....
Bon profit i si es en bona companya millor !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna