TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 2 de juliol del 2024

Pastís de patata, carn picada i bolets






Ingredients
Patates bullides amb la seva pell
Tomàquet fregit
Ceba ratllada
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi de cuina
Carn picada de porc i vedella
Ous ( 2 ó 3 ) dependrà de lo gros que fem el pastís.
Bolets variats
Formatge ratllat

Preparació
Sofregir la ceba ratllada i la carn picada, quan ja estigui cuita, li abocarem un raig de vi de cuina, deixar reduir, desprès li afegirem el tomàquet fregit, rectificar de sal i pebre si es necessari.

Mentre a part fregir els bolets variats.  Un cop estigui tot cuit, barrejar.

Pelar les patates i tallar a rodanxes, ( gruix, al vostre gust ). - ja qui les aixafa-

Posarem en una safata una capa fina de tomàquet fregit, després una de patata, una capa amb la carn i els bolets, i una altre capa de patata bullida, ara regarem amb els ous batuts, i per acabar o cobrirem de formatge ratllat al gust.    Ara només tenim que posar una estona al forn....

Bon profit i si es en bona companya millor !!

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...