La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva.
La seva carn és ferma, agradable al paladar i nutritiva.
Conté olis Omega 3 molt importants per a una nutrició equilibrada
Tonyina fresca de la part del llom tallada a llesques
Oli d´oliva
Sal
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Posarem les llesques de tonyina en un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire i...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 10 minuts amb un "xuxu" d´oli, donar la volta i afegir entre uns 5 a 10 minuts més, això ja al vostre gust de cocció, a casa agrada torradeta.....i ja està
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella o a la planxa.
* A casa la sal, es posa al treure del foc.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna