TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 22 de juliol del 2024

Formatge de cabra caramel·litzat per a acompanyar plats varis....


Ingredients
Formatge de cabra
Sucre granulat ( del normal )

* Una pala de cremar ( crema catalana )
*-O- un bufador de cuina 

Preparació
Tant fàcil como cobrir les peces de formatge amb una bona capa de sucre, tot seguit cremar amb l ´eina de la que disposem, ( això si, fer atenció de no cremar en excés el sucre , doncs després ens quedará amargant ).
* Els bufadors de cuina no son cars, i son una bona eina per tenir a ma.
         * Pala per cremar crema i varis....                                                              

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...