Xampinyons pelats .....o sense pelar ?
Com tots els bolets, els xampinyons es tenen que netejar bé abans de cuinar-los per eliminar totes les possibles impureses i microorganismes que pugin portar.
A casa sempre, sempre, els pelem tant si son petits com grosos, al marge de que al menjar tenen un toc més melós, també ens assegurem que estan més nets....Això si pelar els xampinyons en el moment just que es cuinin per menjar, pas abantes....
Son molt fàcils de pelar amb la punta d´un ganivet ...
Propietats i virtuts dels xampinyons
Tenen un nivell molt alt de seleni, que sembla ser que ens ajuda a prevenir el càncer.
També son molt bons per l´anèmia ja que porten ferro.
Si ets diabètic en pots menjar, ja que no tenen ni greixos ni colesterol, amés ajuden a controlar la glucosa en sang.
Son portadors de calci, per tant ideals pels ossos.
Fins i tot regulen la pressió arterial pel seu nivell de potassi.
Mireu si en te de virtuts aquest petit bolet, i el millor es que el podem gaudir tot l´any...
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna