TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 5 de novembre del 2011

Com tancar calamars farcits sense escuradents




http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/04/calamars-farcits-de-botifarra-de-pages.html

      

UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......

  I que bons que són els calamars farcits, el problema és que si no els tanquem bé, en cuinar-los se´ns perd part del farciment ,  normalment si posa un escuradents que ens espatlla el calamar , i a més no queda massa presentable per portar a taula.

La meva proposta....i funciona 

Netegem els calamars sense treure les aletes laterals i els i donem la volta ( és a dir els posem al revés ) si són petits amb els dits, si són grans amb l ´ajuda del mànec d´una cullera de fusta, això si, amb molta precaució de que no se´ns trenquin, els farcim al gust i al posar-los al foc, ells mateixos es tancarán amb l´escalfor, queden perfectes.

Bon profit

  Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

17 comentaris:

  1. i tan que funciona jo, ja ho he comprobat

    ResponElimina
  2. mi piace moltissimo questa ricetta!!!baci!

    ResponElimina
  3. Una bona idea, la propera vegada la posaré en pràctica....
    Petonets guapa

    ResponElimina
  4. Es veritat, es contreuen tancant-se -jo també ho he provat i funciona totalment!-
    Un gran consell i truc :)

    ResponElimina
  5. Si que funciona, se quedan cerraditos al encogerse de todas formas conviene no rellenarlos demasiado. Muy rico el plato !!!!!!
    Besitos

    ResponElimina
  6. Probaré aquest truc la pròxima vegada que els faci. Gràcies maca.
    Petons.

    ResponElimina
  7. la veritat que es moolt cert aixo,i queden perfectes,petos

    ResponElimina
  8. Veus? De vegades ens compliquem...
    Quina cosa més simple! Jo ho desconeixia.
    Gràcies per compartirla.
    Petons

    ResponElimina
  9. Quin truc mes bo, no el sabia, gracies Susanna.

    ResponElimina
  10. Vaja, vaja...tants anys amb l´escuradent i ara el jubilo, je, je,je...

    ResponElimina
  11. BON DIUMENGE REINA!!
    Estupenda idea per els calamarços GRACIES!!
    MOLTS PETONS:)

    ResponElimina
  12. Susanna...y funciona???? Pues coñe, habrá que ponerlos al revés y no quitarles las aletillas.
    Gracias guapa!!!!!!! Un besote

    ResponElimina
  13. Ostres!!! No ho havia pensat mai.... ho provaré que el tema del escuradents es molt poc estètic.
    Gracies guapa.

    ResponElimina
  14. Susanna por fin te puedo comentar,no me lo creo, vengo a visitarte muchas veces pero al final me tengo que ir sin dejarte un comentario, se me queda enganchado una y otra vez y nada. Bueno estos calamares rellenos me parecen fantásticos, tiene una salsa estupenda y el arroz como acompañamiento le va genial.
    Besitos

    ResponElimina
  15. Si senyora, girant els calamars es tanquen sense escuradents... truquet de tota la vida a casa!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Òstres, quin truc més bo! T'han quedat ben farcidets i sense escuradents! Aquesta me l'apunto!!!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  17. Doncs jo no ho sabia i m'agrada molt aquest truquet, genial!!! :D

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...