TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 19 d’abril del 2012

Gules del Nord saltades amb alls i bitxo


En una altre entrada de fa temps vaig posar aquest article que avui torno a repetir, doncs segur que ni han moltes persones que no el van llegír, a més de nous visitants d´altre parts d´aquest preciós planeta blau que hem de cuidat, respectar i estimar, que no saben de que parlem al dir "gules"

I que son les gules ?
Les gules son una imitació artificial de l´ autentica anguila ,  la idea va ser creada  i  patentada en els anys 80 per una empresa espanyola , arrel de que les captures d´anguila viva va començar a flaquejar per accès de pesca, a més de que el seu preu era tant card que només arribava a una minoria de mercat.

La pasta de la gula no es res més que carn de peix blanc, farina de blat ó fècula  d´arròs , clara d´ou,....i algun altre ingredient que no sabem....ni expliquen,...li donen la forma....i  a vendre....sembla ser que aquesta industria mou molts mil.lions d´euros a l´any, i el més important que dona feina a molta gent.

Ingredients
Gules del Nord
Sal
Oli d´oliva
Alls laminats
Bitxo vermell sec ( guindilla roja, en espanyol )

Preparació
Posarem l´oli al foc quan estigui calent i sofregirem els alls laminats i els petits bitxos, quan ja comencin a agafar color, abocarem les gules, condimentar al gust , saltar uns minuts, i al plat, servir calentes i al instant

* Un petit truc, si un dia anem al mercat i estan ve de preu, es poden congelar sense problemes i sempre tenim un recurs al congelador per solucionar un àpat.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Hola Susanna, m'agraden les gules ja ho saps, de fet el meu sopar del "BARÇA", va ser remenat de gules i ou

    ResponElimina
  2. Ya casi me gustan más las gulas que las angulas. Así quedan muy ricas.
    Besets

    ResponElimina
  3. Qué ricas!! siempre son un acierto. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  4. Una tapita de estas gulas con una buena cervecita
    y Susanna ¡¡¡¡ qué nos quiten lo bailao!!!!
    Besotes guapisima

    ResponElimina
  5. FICOU UM EXCELENTE PRATO,GOSTEI MUITO.
    BJS

    ResponElimina
  6. Amb all i bitxo queden molt bones! Jo avegades els hi afegeixo gambes.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Susanna, je n'ai j'aimais goûter, mais à juger par sont aspect sa doit être délicieux, gros bisous à toi!

    ResponElimina
  8. Me encantan las gulas así, hace poco supe que se llaman "gulas a la bilbaína", en imitación del plato original, que son las angulas a la bilbaína. Como yo soy pobre pero gurmet, las gulas así me parecen un plato estupendo. Un besote.

    ResponElimina
  9. Es com més m'agraden les gules, les fem d'aquesta manera pel vermut.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...