Propietats de la castanya
Al marge de que està catalogada dins de la familia dels fruits secs, aquesta es molt diferent a la resta de components del grup.
La seva composició es de quasi d´un 50 % d´aigua, quan els demés en tenen sobre un 5 % , te un molt baix contingut en greixos, però al mateix temps té moltes menys proteïnes només un 3 % , mentre que la resta va sobre el 15 %
Conté vitamina E, vitamines del grup B, potassi, calcí, magnesi, fòsfor, zinc....
* 100 grams de castanyes crues son unes 175 kcal.
* De la castanya també s´elabora farina, ideal pels que no poden menjar gluten.
* També confitures, boníssimes.
* I que m ´en dieu d ´aquells bombons....de castanya confitada, els marrón glacé, mortals....
- Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna