Ingredients
Pèsols, que amb antelació ja tindrem bullits
Bacó cuit ( ja el venen així )
Sal
Pebre negre
Oli ´oliva
* Ja que el bacó es cuit i no despendrà gruixos.
Preparació
Tallarem el bacó a tiretes - mida al gust - i.....
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Ho hem posat a 200 graus - 5 minuts amb unes gotes d´oli , després i afegirem els pèsols, remenar , condimentar amb sal i pebre, posarem altre cop a 200 graus unos 10 minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment .....amb una paella.
A gaudir i si es amb bona companya millor !!.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna