Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients pel farcit
Tomàquet fregit, que untarem tota la base
Gamba petita pelada
Tonyina
Formatge ratllat
Olives farcides d´anxova
* Orenga al gust ( a casa no agrada )
Preparació de la massa amb la Thermomix (també es pot fer a ma o amb panificadora)
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga. Formar una bola i deixar reposar una 1 hora.
Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid. Untar amb el tomàquet fregit, posar les gambes, la tonyina , el formatge ratllat i les olives.
Escalfar el forn a 250 graus, i fornejar uns 10 minuts a la part baixa ....( dependrà del forn.),
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna