UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Lluç en rodanxes ( que nosaltres hem partit per la meitat )
Sal
Pebre
Llet
Oli
Ou batut
* Un recipient que entri dins dels calaix de la nostre fregidora, nosaltres hem fet servir un motlle de fer pastissos.
Preparació
Posarem les rodanxes de lluç en un bol amb una mica de llet durant una estona, desprès colar, condimentar amb sal i pebre al gust.
Passarem per ou batut i després per farina, posarem en un recipient el qual estarà untat amb unes gotes d´oli d´oliva, també untarem una mica per sobre de cada peça, a casa o fet amb un spray, va millor que amb pinzell.....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat 200 graus uns 1o minuts, donar la volta i 200 graus uns 5 minuts més.... de tant en tant, vigilar .
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort o al forn.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna