Quan llegim o veiem alguna recepta d'aliments fregits, normalment gairebé sempre i trobem aquesta frase de........." i deixar escórrer sobre paper de cuina "....però quan ho fem vulguem o no, aquest queda tan ple d'oli que les peces que estan en contacte directe amb el paper sempre ens queden igual d´olioses, tret que anem canviant el paper cada dos per tres....
Doncs va....aquesta es la nostre proposta .......i funciona
Agafar un plat, posarem a sobre un paper de cuina doble, i per acabar una reixeta d aquestes de tenen potes, a casa fem servir una que ja anava amb el microones, ens quedará una distancia entre el paper de cuina i la reixeta , l´oli de les croquetes,-o- de qualsevol altre aliment fregit, caurà al plat, com en el plat i tenim un papel absorbent ens será molt fàcil de netejar d´oli.
No ens quedarán gens greixoses, o fem a tandes i les peces fetes les anem reservant a part.
* A més farem un estalvi en paper de cuina....
Bona cuina i si es baixa en greixos ....millor !!
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna