https://enrocalacuina.blogspot.com/2013/09/sempre-tenim-canalons-punt-de-menjar.html
A casa sempre ens agrada tenir unes safates de canalons al congelador, et salven d´aquell dia que no tens massa temps per estar a la cuina, no en tens ganes, et ve més gent a menjar.....
Aquesta es la nostre proposta.......i funciona.
Ingredients
Canalons
Preparació
Posarem els canalons en un recipient que entri a la nostre fregidora, a casa ja al congelar o fem en racions que ens i puguin entrar.
Per cert fins i tot si poden posar directament congelats....si es així posar uns minuts més....això ja dependrà del vostre aparell.
i ja està a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus uns 10 minuts, .... (aquest ja no estaven congelats )
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas al forn.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna